Belysning & Gatubelysning

Vi erbjuder alla typer av tjänster inom belysning och gatubelysning. Sandströms Elfirma har lång erfarenhet att jobba med olika typer av belysningsanläggningar både inomhus och utomhus.
belysningsanläggningar både inomhus och utomhus 1
belysningsanläggningar både inomhus och utomhus
Vi kan hjälpa er att skapa både en tryggare och säker miljö likväl som en dekorativ belysning.
Är du privatperson, företagskund, kommun eller bostadsrättsförening? Vi utför belysningsarbeten, underhåller och servar, hos alla typer av kunder och hjälper även till med att ta fram nya förslag samt projektering.

Belysningstekniken har under flera år utvecklas väldigt mycket och idag kan vi köpa både ljuskällor och armaturer som är mycket mer energieffektiva än förr. Har du möjligen på en större lysrörsanläggning? - Läs mer nedan!

LED Belysning

Under 2023 så förbjöd man tillverkningen av vanliga lysrör. Det innebär att man nu måste köpa lysrör i LED eller byta hela armaturer till LED-belysning.
Läs mer om våra LED-belysningslösningar

Gatubelysning & ytterbelysning

Vi jobbar mycket med gatubelysning, belysning av idrottsanläggningar, effektbelysning, fasadbelysning m.m. Rätt sorts belysning är viktig på natten för ordentlig sikt och säkerhet. Det kan även ha en inverkan på en stads attraktivitet, vilket i sin tur påverkar t.ex. turismen men även tryggheten. Det finns även gatubelysning anpassad för den biologiska mångfalden och hur man kan gynna djurs och människors välbefinnande. Genom att byta ut äldre belysning till LED kan ni göra energibesparingar upp emot 50-70%. Vi hjälper er gärna med både projektering och beräkningar för att hitta den bästa lösningen hos er.
service underhåll
Både gatubelysning samt ytterbelysning kan styras på olika sätt utifrån ert specifika behov. Det kan ge både energibesparingar och skapa trygghet genom att tända upp belysningen på särskilda platser under vissa tider. Vi hjälper er med styrning av både mindre och större anläggningar, i hemmamiljö eller offentlig miljö.

Skicka förfrågan

Contact Form